Panasonic-  ilmalämpöpumput

Panasonic ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää

Panasonicin ilmalämpöpumpulla voit jopa puolittaa lämmityskulusi, sekä turvata kotisi viilennyksen ja ilmanpuhdistuksen.

Panasonicin ilmalämpöpumput ovat sekä testivoittajia että markkinajohtajia. Siksi ne ovat oikea valinta kotisi lämmittämiseen, viilentämiseen tai ilman raikastamiseen.

Jäähyväiset eilisen teknologialle:

R32-kylmäainetta käyttävä ilmastointilaitteiden uusi sukupolvi on täynnä innovaatioita. Tässä on niistä muutama esimerkki.
 1. Asennus ja kierrätys:
  • Asennus on erittäinen helppoa. Kylmäaine on täysin puhdasta, minkä vuoksi sen kierrätys ja uudelleenkäyttö onnistuu aiempaa helpommin.
 2. Ympäristöystävällisyys
  • Ei vahingoita otsonikerrosta. 75 % pienempi vaikutus ilmaston lämpenemiseen.
 3. Kustannus- ja energiansäästöt
  • Pienemmät kustannukset, suuremmat säästöt: kylmäainetta tarvitaan 30 % aiempaa vähemmän.
  • Parempi energiatehokkuusluokitus (A+++) kuin R410A:lla.
  • R32 kuluttaa kovilla pakkasilla vähemmän energiaa.

AirPatrol GSM / WiFi etäohjaus lämpöpumpulle:

 • AirPatrol GSM: On uutuuslaite, jonka avulla voit ohjata kodin tai kesäasunnon lämpöpumppua matkapuhelimella. Laitteen käyttöönotto on todella helppoa: aseta vain SIM-kortti AirPatroliin, pistä pistotulppa seinään ja aseta laite lämpöpumpun lähelle ja lataa älypuhelimeesi ilmainen sovelluksen, niin kaikki on valmista!
 • AirPatrol WiFi: Laite soveltuu lämpöpumpun ohjaamiseen aivan kuten GSM-malli. Erona on että WiFi-mallilla yhteys luodaan langattoman verkon avulla. AirPatrol WiFi käyttää toiveidesi välittämiseen ilmastointilaitteellesi turvallisia kanavia (WiFi, InfraRed). Lataa esite >>

Yhteystiedot:

myynti ja asennus
09 231 33011
huolto@vkkh.fi